Hoe je gemakkelijker kunt veranderen, zodat je eenvoudiger je organisatiedoelstellingen kunt realiseren.

Mijn dienstverlening richt zich op iedereen met een eindverantwoordelijkheid voor het implementeren van een verandering binnen een organisatie. Of je nu ondernemer, directeur of (HR)manager bent, al jaren leiding geeft en al meerdere veranderingen hebt doorgevoerd. Ook dan kun je er tegen aan lopen dat het opnieuw lastig is om jouw mensen mee te krijgen in de verandering die je voor ogen hebt.

Choose Change levert je de tools die je in je dagelijks werk kunt gebruiken om de mensen in de organisatie mee te krijgen in de verandering die jij voor ogen hebt en ze in beweging te krijgen.

Verandermanagement

Lijkt het jou ook zo zalig:

Als je een goed plan van aanpak hebt, waarmee je gemakkelijk je mensen kan inspireren en meekrijgt in het veranderproces? Zodat je niet hoeft te praten als Brugman om jouw mensen te overtuigen, maar ze uit zichzelf vragen stellen en graag een bijdrage willen leveren aan het veranderproces.

Als je een overtuigende visie neer kan zetten, waardoor iedereen direct begrijpt waar je heen wilt? Jouw mensen de nieuwe visie zullen omarmen en er ook daadwerkelijk naar gaan handelen. De visie zo overtuigend is dat deze werk voor je uit handen zal nemen.

Om met enthousiasme en vol energie aan het veranderplan te beginnen en het vertrouwen te hebben dat je jouw organisatie en jouw mensen hiermee echt naar een hoger plan tilt? En je niet langer in de rats hoeft te zitten over of jouw plan wel in goede aarde valt, maar het juist kunt benutten om betere resultaten te behalen.

Je tijdens het veranderproces wordt bijgestaan door een expert aan wie je al jouw dilemma’s kunt voorleggen en die voortdurend met je meedenkt. Je het niet meer allemaal zelf hoeft uit vinden,  omdat je over een expert aan jouw zijde beschikt die je ondersteunt en je zal ontlasten van de

verantwoordelijkheid die je draagt.

Je weet waar jezelf staat in het veranderproces en hoe je jouw stijl van leidinggeven kunt inzetten ten gunste van het veranderproces.Dit is niet langer een worsteling met jezelf en wie je bent, maar staat je helder voor de geest. Je weet het in te zetten in het proces en daarmee anderen te inspireren.

Jouw mensen zo enthousiast en gemotiveerd raken dat ze niet meer te stoppen zijn? Je hoeft niet meer te trekken en duwen om vooruitgang te boeken, jouw mensen nemen eigen verantwoordelijkheid in het veranderproces. Ze weten wat er van hen verwacht wordt en zullen zich hier ook naar gedragen.

Voor wie is deze dienst geschikt?

 • Ondernemers, directeuren en (HR)managers die de verantwoordelijkheid hebben voor het realiseren van een verandering;
 • die de ambitie hebben hun organisatie verder te ontwikkelen.
 • die bereidt zijn naar zichzelf te kijken.
 • die het echt graag anders willen doen.

Voor wie is deze dienst NIET geschikt?

 • Als je het liefst op de oude voet verder gaat en hetzelfde kunstje wilt blijven doen.
 • Als je niet gelooft dat de verandering waar je mee geconfronteerd wordt, ook kan leiden tot een verbetering.
 • Als je denkt dat jouw mensen niet over voldoende kwaliteiten beschikken om de verandering aan te kunnen.
 • Als je het liefst alles zelf wilt blijven beslissen en je het moeilijk vind om kennis te delen.
 • Als je niet bereidt bent om naar jezelf te kijken.

Dit is wat je mag verwachten als je met mij de samenwerking aangaat

 • Je krijgt zicht op wat je precies wilt veranderen en hoe je dit op een goede manier vormgeeft.
 • Je weet hoe je jouw mensen bij de verandering kunt betrekken en hoe je hun inzet het beste benut.
 • Je leert een heldere visie te ontwikkelen en deze ook op overtuigende wijze uit te dragen.
 • Je krijgt zicht op jouw leiderschapsstijl en weet hoe je deze optimaal kunt inzetten in het veranderproces.
 • Je weet jouw mensen te inspireren en te motiveren op zodanige wijze dat ze eigen verantwoordelijkheid nemen in het veranderproces.
 • Je weet wat jouw mensen nodig hebben aan toekomstige kennis en expertise en kunt dit vertalen in een concreet plan van aanpak.
 • Je beschikt gedurende het veranderproces over een persoonlijke coach met wie je al jouw dilemma’s kunt delen.
logo Choose Change verandermanagement

Wat houd je nu nog tegen?

Het kan zijn dat je er na het lezen van deze tekst, nog steeds niet van overtuigd bent dat deze dienst jouw kan helpen. Of dat je twijfelt of het je wel voldoende oplevert en het de investering in tijd en geld wel waard is.

Echter ik heb al mijn kennis en ervaring en kunde in dit programma gestopt, met als doel om jouw echt verder te helpen. En ik ben er 100% van overtuigd dat mijn dienst de beste manier is om jouw organisatie/afdeling, jou zelf en jouw mensen naar een hoger plan te brengen.

Sterker nog, ik heb er alle vertrouwen in dat mijn dienst jouw zeker kan helpen om de veranderingen die op jouw bordje liggen gemakkelijker door te voeren en je bedrijfsresultaten sterk te verbeteren.

Mocht je hier nu nog niet van overtuigd zijn, maar is je belangstelling wel gewekt dan kan je altijd contact met me opnemen voor een kosteloze intake op 06-12424998.

Als je denkt dat mijn dienst  jou verder kan helpen:

Dan neem je contact met me op en maak je je interesse kenbaar. Aansluitend maken we een (online) afspraak om jouw vraag in kaart te brengen en na te gaan hoe mijn dienst jou verder kan helpen. Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden, het kost je alleen een uurtje van jouw tijd. Twijfel niet te lang, want de tijd gaat voort en niet beslissen kost je nog meer tijd en geld.

Bel 06-12424998 of stuur een e-mail naar eva@choosechange.nl en maak je interesse kenbaar.

Choose Change verandermanagement Amsterdam | m : 06 12 424 998 | e:  eva@choosechange.nl