De dienstverlening van Choose Change is erop gericht om iedereen met een eindverantwoordelijkheid voor het implementeren van een verandering in hun organisatie te helpen hun doelstelling te realiseren. Zij is opgebouwd uit de componenten Verandermanagement, HRM-advies en Coaching. De verschillende componenten vormen één geheel, maar kunnen ook los van elkaar worden ingezet. Choose Change draagt bij aan het gemakkelijker en leuker te maken van het veranderproces, waardoor het eenvoudiger wordt om de organisatiedoelstellingen te realiseren.

logo Choose Change verandermanagement

Verandermanagement

Hoe je gemakkelijker kunt veranderen, zodat je eenvoudiger je organisatiedoelstellingen kunt realiseren.

Mijn dienstverlening richt zich op directeuren of (HR)managers binnen een organisatie of onderneming die te maken krijgen met het implementeren van een verandering. Mijn toegevoegde waarde bestaat uit advisering over de inrichting van het veranderproces, waardoor de doelen van de verandering ‘gemakkelijker’ worden gehaald.

lees meer…

HR-Advies

Veranderingen in de organisatie zijn onlosmakelijk verbonden met HRM-management. Jouw medewerkers vormen immers voor een belangrijk deel het kapitaal van jouw organisatie. Zij moeten kunnen meebewegen met de ontwikkelingen in de (arbeids)markt. Choose Change is gespecialiseerd in het vormgeven en implementeren van het HRM-beleid van jouw organisatie.

De visie van Choose Change hierin is dat de nieuwe medewerker als het ware voortdurend voorbereidt is op de toekomst.

lees meer…

Coaching

Choose Change biedt coaching aan directeuren en (HR)managers die verantwoordelijk zijn voor het implementeren van een verandering in hun organisatie. Tijdens het veranderproces wordt je als eindverantwoordelijke vaak met jezelf en jouw leiderschapsstijl geconfronteerd. Met behulp van een persoonlijkheidsmeting biedt Choose Change de mogelijkheid om hier meer zicht op te krijgen.

Deze meting is gebaseerd op het inzichtelijk maken van jouw bewuste en onbewust drijfveren. 

lees meer…

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn dienstverlening?

Neem direct contact op met Eva van de Pas op 06-12424998 of eva@choosechange.nl

Choose Change verandermanagement Amsterdam | m : 06 12 424 998 | e:  eva@choosechange.nl